Wie schoonheidsbehandeling zegt, zegt Beautiful You

Al meer dan 10 jaar komen de mensen overal vandaan om een heerlijke schoonheidsbehandeling te ondergaan.

Door regelmatig uw huid te laten onderhouden bij Beautiful You blijft deze in goede conditie. Wij bieden diverse behandelingen en daarnaast hoort ook het verven, epileren, harsen tot de mogelijkheden.

 

Waarom heeft u een gezichtsverzorging nodig?

Uw gezicht wordt dagelijks blootgesteld aan licht, temperatuurschommelingen (wind, koude en warmte) en dat vraagt om een constante verzorging. De seizoensveranderingen, het milieu en de lichamelijke veranderingen die uw organisme ondergaan, hebben zichtbare gevolgen voor uw huid. Deze verandert en kan dus een verschillend type verzorging nodig hebben.

 

Wanneer heeft uw huid een gezichtsverzorging nodig?

Uw cellen van de huidoppervlak vernieuwen zich om de 30 dagen. Elke dag komen de dode cellen naar de oppervlakte van de huid, zij hopen zich op, waardoor de teint haar frisheid verliest en het gezicht er vaal en vermoeid uit kan gaan zien. De huid ademt minder goed en verstikt, de poriƫn raken verstopt met onzuiverheden en afvalstoffen. Dit is het juiste moment voor een diep reinigende en voedende schoonheidsbehandeling.

 

Alexandre Fabelle

Dit is de naam die staat voor een huidverzorgingssysteem die gebaseerd is op jarenlange ontwikkeling en ervaring van toonaangevende dermatologen en wordt in veel toonaangevende schoonheidssalons gebruikt.